jagochminflata.blogg.se

Ångestfylld dag

Kategori: Allmänt

Fan för den här dagen. Jag har funderat på gårdagens kaotiska avslut på kvällen utan att komma fram till någonting vettigt, fått tunga besked angående en släkting bl.a. och dessutom varit trött och hungrig på det. Känner att jag helst bara skulle gömma mig under täcket i sängen hela dagen, natten och ett par dagar framöver och hoppas på att allt är bra när jag vaknar. Dock funkar inte världen så. Inga problem försvinner bara så där, det går inte att rymma från verkligheten.

Istället ska jag bita ihop, ha över Daniella på besök ikväll och försöka släppa alla tankar & bara vara. Wish me luck

När allt äntligen lugnat ner sig

Kategori: Allmänt

Kvällen började bra. Mötte upp Linda, Malin&Gia och Lotta på Paddys redan vid halv sex och satt där och pratade skit och drack öl. Underbart.

Lite senare kom även Amanda förbi och jag, Amanda och Linda drog vidare till Saxofonia för att möta upp Daniella (!!!), Kimy och Casse.

Det var helt underbart att få träffa min sötnos Daniella igen efter att ha varit ifrån varandra typ hela sommaren. Pussade och kramade på henne som aldrig förr och ville inte släppa taget, haha. Min lilla bebis. Så lycklig att se henne. Har saknat henne SÅ mycket!!

Kvällen rullade på och vi hade det trevligt, drack öl och sjöng karaoke.

Senare när vi snart skulle röra oss hemåt och vi allihopa blivit rätt fulla blev allt kaos. Folk bråkade och allt spårade...

När allt annat äntligen lugnat ner sig och livet kändes bra kommer det självklart något nytt. Alltid. Blir så trött.

Det blir bättre

Kategori: Allmänt

Trots den dåliga starten på dagen har min fredag blivit bra hittills. Förutom att ha lagat köttfärsbiffar har jag städat lägenheten och valt kläder till ikväll. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällens äventyr;) Ha en bra kväll fina vänner!

Hemlagade köttfärsbiffar

Kategori: Allmänt

Planerade för en vecka sen (minst) att jag skulle göra hemlagade köttfärsbiffar och sen har jag bara skjutit på det... Men idag blev det av! Utgick ifrån ett grundrecept för att veta hur många ägg jag skulle ha för att biffarna skulle hålla ihop, utan ströbröd eller annat skit, och sen körde jag fritt. Hade i lite olika kryddor, vitlök m.m. och förväntade mig att jag skulle ha överkryddat biffarna (är bra på att råka ha i liiite för mycket chili eller cayenne hehe) men dem blev faktiskt bra! Lite för osalta men goda för att vara på första försöket ;) Jag är nöjd!

Fan vilken skitstart på dagen

Kategori: Allmänt

Vaknade av att jag snoozat lite för länge så det blev bråttom upp, in direkt till en boende för att göra frukost, innan jag själv ens hunnit vakna. Väl färdig med frukost till hen fick jag svinont i magen. Blev tvungen att gå in på kontoret för att lägga mig och försöka andas lugnt. Inte ett dugg kul. Fick så här ont för bara någon vecka sen men förstår inte varför. Vi har ett flertal magsjukdomar i släkten så lär väl ha åkt på någon av dem. Skulle inte förvåna mig...

Nu börjar det äntligen kännas bättre, tack och lov. Det blir inte lätt att göra ett bra jobb när man knappt kan stå på benen för det gör så ont.

Hoppas er dag börjat bättre än min! (Idag kommer min lilla bebis Daniella hem!!!! :D)

Torka aldrig tårar utan handskar

Kategori: Allmänt

Har laddat upp med cappuccino, vaniljbulle och 'Torka aldrig tårar utan handskar' här på jobbet så om inte allt för länge ska jag dra igång mitt torsdagsmys och gråta till världens finaste miniserie i min ensamhet. Åh! Godnatt på er

Den som säger att solsken är lycka, har aldrig dansat i regnet

Kategori: Allmänt

Från att det kändes hopplöst, som att verkligen allt var kört för dig, till att vi fick en god nyhet, som gjorde att det trots dåliga omständigheter känns relativt bra! Fan vad härligt! Lättnad. Så glad för din skull.

-

Idag har jag och Amanda sovit bort halva dagen, tills jag blev tvungen att gå till jobbet i princip. Jobbar natt inatt så tänkte ladda ner någon bra film att glo på ikväll när alla sysslor är gjorda :) Inte helt fel. Det har varit en bra dag idag, än så länge, och det känns som att det kommer hålla i sig. Puss och kram på er

Så jäkla underbart

Kategori: Allmänt

Ligger nu i sängen efter en kväll spenderad med min goda vän Amanda, fylld med goda skratt, öl och spännande diskussioner. Kan det bli bättre?:)

Fan vad jag älskar livet ibland. Godnatt på er! Kram

Tillsammans klarar vi allt!

Kategori: Allmänt

Jag älskar dig

...

Kategori: Allmänt

Igår kväll umgicks jag och Amanda en stund efter jobbet. Sen kom Linda och Izor & vi hade myskväll. Inte helt fel.

Och idag har jag tvättat, träffat Amanda och Clara en sväng och ska nu slänga mig i duschen. Sen är det jobb som gäller hela eftermiddagen/kvällen. Är egentligen inte ens på humör att skriva just nu men det lär väl komma senare ikväll..

Välbehövlig ensamtid

Kategori: Allmänt

Det kändes skönt att vara hemma ensam igår kväll och bara ta det lugnt, ta tid för mig själv så att säga. Tror jag behövde det faktiskt. Det blir lätt så att när jag väl är ledig, hittar jag på något, träffar vänner eller tjejen direkt, tar en after work eller bara glor på film - men aldrig ensam. Så det var skönt.

Tog en långdusch, fixade naglarna och sen la jag mig med datorn i sängen och glodde på Pitch Perfect tills jag somnade.

Vaknade utvilad för första gången på väldigt länge. Och idag är det jobb som gäller enda fram till tio ikväll. Jobbar med Amanda halva dagen iaf så det ser jag fram emot :)

Puss och kram på er

Underbart

Kategori: Allmänt

Tog en cykeltur hem till morfar med syster och hälsade på. Sen tog jag och syster en promenad längs Järvafältet. Vi båda var helt slut idag så tyckte vi var duktiga trots att vi bara gick drygt en timme hehe. Fint var det också.

Godmorgon hösten

Kategori: Allmänt

Det känns som höst ute idag. När jag gick hemifrån Linda imorse hade jag endast t-shirt på mig, för inte fan trodde jag att det skulle vara 7 ynka plusgrader ute, men jo då. Dock säger de på nyheterna att det ska bli 21 grader så vi får väl se..

Började klockan sju imorse och jobbar till tre. Sen blir det att gå på promenad med syster idag igen :) sweet. Ha en bra dag! Puss

Full av energi

Kategori: Allmänt

Mötte syster på en timmes promenad hem till henne där vi åt lunch ihop. Kände att vi hade bra tempo idag, trots att vi båda till en början nog egentligen hellre skulle legat hemma i soffan än att pallra oss ut på en powerwalk, haha. Efter lunchen tog jag en promenad på egen hand tillbaka hem. Satte in lurarna i öronen och försvann in i musikens värld. Riktigt skönt faktiskt! Och rätt vad det var så var jag hemma igen. Det gick himla fort att gå hem idag, började gå i takt till musiken av ren automatik tror jag.

Nu är frågan bara; vad ska jag göra nu? Behöver ta en dusch innan jag beger mig någonstans men jag har ingen tid att passa förrän klockan fyra. Då slutar Linda jobbet. Men fram till dess då? Jag känner mig pigg och sugen på att hitta på något... Skulle städat om det fanns något att städa hemma men det är (får man säga tyvärr?) redan rent och städat. Äsch. Nu ska jag slänga mig in i duschen :) Puss!

Min fina tjej

Kategori: Allmänt

När jag kom till Linda igår möttes jag redan i hallen av tända ljus. Hela trappan upp till övervåningen var full av tända ljus längs med sidorna. Inne i köket stod mästerkocken och hade fullt upp med att laga middag till oss. Medan tjejen lagade klart middagen fick jag avnjuta ett glas rosé. Rosor fick jag också. Jättefina. Till middag serverades röspetta (Linda har förstått det där med att jag inte är någon köttälskare hehe) med färskpotatis, syrad lök, romsås och tomatsallad. Mums! 
 
Önskar att jag hade kommit ihåg att fota, men jag hade inte en tanke på det om jag ska vara ärlig.. Vi hade iaf en supermysig kväll bara tjejen och jag. Riktigt bra andra date ;) Puss och kram
 

Älskade vän & jag

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
  
  
  
  
 

Bra lördag!

Kategori: Allmänt

Goda skratt har jag fått idag. Så underbart! Jag och Amanda tog en promenad till Edsbergsparken där vi satte oss och pratade om livet, tog en cider och fotade. Hur trevligt som helst. Fick nog några fina bilder dessutom;) Hinner dock inte lägga upp dem nu.

Ikväll ska Linda bjuda mig på date hos sig. Så vi får se vad hon har planerat för oss hehe. Spännande! Nu ska jag välja kläder inför kvällen. Puss på er :)

Mysig kväll på Villan

Kategori: Allmänt

<3

Fredagsmyyyys

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag! Sitter nu på jobbet och ska jobba till tre. Sen har jag tänkt att jag ska storhandla (har i princip ingen mat hemma) och kanske även klämma in en promenad med syster :)

Det känns så skönt att det är fredag & att jag är ledig hela helgen! Längtar tills imorgon bitti då jag får sova ut. Känns som jag inte gjort det på länge. Åh. Har inte hunnit tänka ut ännu hur jag vill spendera min helg, vad jag vill hinna med. Det känns bara så underbart att jag har två lediga dagar framför mig! Lycklig tjej :)

Puss och kram på er!

Trött men aktiv

Kategori: Allmänt

När jag gick från jobbet igår kände jag mig helt slut och tänkte att det skulle bli jobbigt att tvätta. Men när jag väl kommit hem och satt igång kom energin tillbaka. Tvättade och storstädade lägenheten, planerade vad jag ska handla osv.

På något sätt blir jag avslappnad av att städa hemma. Det får mig att bara fokusera på själva städningen, istället för att tänka så mycket hela tiden. Jag liksom släpper alla tankar och bara gör det jag ska. Tror jag egentligen mer behövde det, än att sova och släppa alla tankar på det viset.

Dessutom kändes det hur bra som helst när jag var färdig. Finns inget bättre än nytvättade kläder och en ren, nystädad lägenhet!

Strax innan jag var klar med det sista av städningen knackade Linda på dörren. Perfekt timing. Så medan jag städade klart valde hon en film till oss. Belönade oss med chips, dip, cola & Polly framför en rolig film (minns dock inte vad den hette).

Pratade med min sötnos Daniella i telefon också. Inte långt kvar tills hon kommer hem från Ibiza nu :) En vecka exakt. Längtar!!

Anyway. När jag och Linda gått och lagt oss fick jag jätteont i magen. Verkligen jätteont. Kändes som kramp, plus att den var svullen och orolig. Inte kul alls. Som tur var gick det över efter någon timme och jag lyckades somna. Skönt!

Stress

Kategori: Allmänt

Det var fullt upp på jobbet idag så fick jobba över några timmar. En personal blev sjuk så vi blev en man kort..

Anyway. Nu har jag precis gått från jobbet och förhoppningsvis har ingen hunnit sno min tvättid (skulle egentligen börja tvätta kl fyra) så jag får tvätta som planerat.

Senare ikväll kommer Linda till mig så ska vi ha myskväll :) Längtar tills jag är färdig med alla måsten och bara får slappna av. Är redan helt slutkörd!

Kram på er

Morgontrött

Kategori: Allmänt

Fan för att gå upp såhär tidigt. Ser inte fram emot i höst och vinter när det dessutom är kolsvart innan åtta...

Började jobba sju imorse. Snoozade till kvart i så då blev det bråttom. Klädde på mig, borstade tänderna och pussade Linda hejdå i världens fart innan jag skyndade mg iväg till jobbet. Men jag kom i tid! Tar mig bara fem minuter att gå till jobbet så på så sätt har jag världens lyx;)

Jobbar till tre idag. Sen brakar helvetet lös och allvaret kommer. Vill inte.

Ha en bra dag! Puss

Tisdag

Kategori: Allmänt

Mötte syster vid åtta imorse för att ta en powerwalk. Promenerade i drygt två timmar innan jag blev tvungen att röra mig hemåt. Superskönt! :)

Tog en dusch och käkade en tidig lunch innan det blev dags att åka på möte. Jag är stödperson till en boende på jobbet så var på hens jobb för att ha möte. Det var första gången jag var där men blev positivt överraskad över hur bra personalen där var! Blev bjuden på kaffe och satt och diskuterade som om vi kände varandra. Skönt :)

Efter det drog jag en sväng förbi Danderyds sjukhus och hälsade på Casse som åkte in igår, pga att hon hostat blod. De hade gjort massor av tester igårkväll och imorse och till en början trodde dem att hon fått en propp i lungan... Men som tur var hade hon inte det. Dock visade det sig att Casse har astma så det var ju mindre kul. Dags att sluta röka för hennes del!

Nu har jag precis kommit innanför dörren och ska bara renskriva mina anteckningar från mötet idag innan jag rör mig mot Paddys för att möta upp Linda, Malin&Gia med flera.

Puss och kram på er

Bara för mycket på en gång

Kategori: Allmänt

Tanken var att jag, Amanda och Fatime skulle ta en after work hos mig igår och bara ha det trevligt. Och till en början blev det så :)

.....Sen hann verkligheten ikapp och vad som från början var en bra dag, blev istället till en dag fylld med framförallt oro, men också beslutsångest och skuldkänslor.

Skulle vilja skriva en hel uppsats om allt som pågår i mitt huvud just nu men jag kan inte det. Allt blir för privat och personligt.

Förhoppningsvis går morgondagen bättre än väntat så att den delen av mardrömmen iaf har slut.

Jag håller tummarna för att allt, på alla plan, bara ska lösa sig nu..

Snart så ;)

Kategori: Allmänt

Fick lite tid över på jobbet så började kolla på gamla bilder och hittade denna. Så långt ska mitt hår bli igen! Perfekta längden. Dock blir det i naturliga hårfärgen den här gången. Bara liiiiite kvar;) haha

ÖL

Kategori: Allmänt

Mötte Amanda och Linda efter jobbet igårkväll och satte oss på Villan. Där drack vi öl och satt och snackade. Inte helt fel. Lite senare kom även Hovik (en typ barndomsvän) förbi en sväng. Trevligt.

Och idag är det jobb som gäller igen. Nu har halva jobbdagen gått iaf så det känns skönt. Känns som jag senaste tiden mer eller mindre räknat timmarna när jag jobbat, känner att jag behöver semester...

Godmorgon lördag

Kategori: Allmänt

Konstigt nog var jag inte särskilt trött imorse, kom upp utan problem. Liiite svårt var det dock att lämna tjejen som låg och halvsov så sött i sängen..

Nu sitter jag på jobbet och har gjort klart morgonens sysslor så det är lugnt och skönt. Var inne och läste på Kimys blogg (Kimy = Daniellas fästmö, min f.d. sambo, systers ex samt Casses bästa vän) om hur de har det på Ibiza. Kimy är där nu med Daniella och hennes syster Tania. Så avundsjuk! Dem verkar ha det riktigt härligt i värmen iaf :)

Jag minns förrförra sommaren när jag och Vickan var där. Vi bodde hos Daniella&Tanias pappa, solade, badade och framförallt festade som dårar! Vi tog det inte lugnt en enda kväll av de tio kvällarna vi var där. Det var underbart och galet kul!! Minns hur jävla sliten man var när man kom hem från den resan haha... Åh! Jag vill också till Ibiza!!

Jag får se fram emot de 14 dagarna semester jag har kvar att ta ut under hösten. Funderar på att dra iväg någonstans dit där det är varmt och soligt, där man både kan festa och slappna av. Vet dock inte vem/vilka jag kommer få med mig i höst, eller vilka som ens kan ta ledigt. Jaja, det löser sig;)

Linda snackade om att hon, jag, hennes syster & hennes fru ska dra på kryssning till Riga tors-sön någon gång i oktober, så lite planer har jag iaf. Svinbilligt var det också om man bokar redan nu, 400kr tror jag det kostade per person.

Anyway. Jag ska återgå till jobbet. Hörs! Puss

Fredagsmys och jobb

Kategori: Allmänt

Det hade varit så skönt att vara ledig den här helgen och få sova ut, bara ta det lugnt, mysa i tjejens famn och umgås med vännerna.. Men denna helg är min jobbhelg så jag jobbar till tio ikväll, 8-21 imorgon och på söndag så det blir inte mycket tid över till att göra annat.

Vi grillade på jobbet idag. Så bakade jag tårta också, vilket blev väldigt lyckat. Så vi har haft ordentligt fredagsmys ikväll :)

Hade tänkt öla med Sandra efter jobbet men jag är alldeles för trött! Det är väl egentligen lika bra att jag inte gör det eftersom jag ska upp tidigt imorgon ifs. Så istället ska jag pallra arslet till Linda och sova sött i hennes famn. Mys!


Spontantrip

Kategori: Allmänt

Jag och Elli skulle leka igår. Hade förväntat mig att vi antingen skulle hamna på någon uteservering och dricka öl eller att vi skulle satsat på att måla klart hennes uteplats, som vi från början planerat.

Men så blev det icke! Ellis kompis Viktor ville att vi skulle åka med honom till Gävle för att kolla på en hoj som han troligen skulle vilja köpa. Blev minst sagt förvånad när Elli sa "Jobbar du imorn? Jag tänkte om vi ska dra till Gävle?". Men så blev det iaf, vi tog en spontantrip till Gävle & tillbaka på en kväll. Pumpade musik och körde allsång i bilen tillsammans med hunden Björne som var helt hypad. Underbart.

Hojen var grymt snygg så Viktor slog till och köpte den. Så på hemvägen tog jag och Elli bilen och hade Viktor på hojen bakom oss. Efter att ha lämnat av Björne hos Viktor tog jag och Elli bilen vidare hem till henne, där vi la oss i soffan och glodde på Trassel. Den verkade rätt rolig, men ingen av oss orkade se klart.

Somnade som två små barn efter en lång dag. Stackars Elli som skulle upp till jobbet imorse vid halv sex säger jag bara... Själv lyckades jag iaf sova ut lite grann. Vaknade av en katt i fejjan och kunde inte somna om. Så nu är jag på väg hem. Ledig några timmar till innan jag börjar jobba, yeey! Puss

Back to business

Kategori: Allmänt

Då var man tillbaka på jobbet igen då. Det var minst sagt svinjobbigt att tvinga upp sig själv ur sängen imorse när tjejen fick sova kvar. Orättvist. Plågades dessutom av en snarkande hund inatt som vägrade vara tyst... Slutar dock jobbet och får gå hem till tjejen och sova igen om inte allt för många timmar så ska inte klaga;)

Firar en månad med Linda idag dessutom. Inte så lång tid kanske men man måste ju börja någonstans. Vi har Izor (hunden) så lär bli en myskväll hemma ikväll igen. Det känns hur skönt som helst om jag ska vara ärlig, är så seg och trött just nu. Anyway, nu ska jag jobba vidare. Puss

Ledighet

Kategori: Allmänt

Fan vad skönt att vara ledig lite efter att ha jobbat i princip varje dag. Riktigt efterlängtat. Trivs bra på jobbet, men efter för mycket jobb är det trots allt skönt med lite ledighet.

Min lediga tisdag har jag spenderat med Linda. Vi åt frukost på Balders bröd imorse. Värsta lyxen. Sen har vi gått runt i centrum och kollat lite & bara umgåtts. Kvällen kommer förmodligen spenderas framför en bra film. Längtar efter att bara ta det lugnt tillsammans med tjejen faktiskt :)

Puss

Känn ingen sorg

Kategori: Allmänt

Hade kusin och hennes dotter på besök idag - så blev jag av med lite kläder också :) inte helt fel!

Och vid halv sex drog jag och mamma till kista galleria, kollade på grejer, shoppade, åt middag och gick på bio. Helt underbart! Fina mamma.

Såg filmen "Känn ingen sorg" som var helt jävla grymt bra! Den är ett måste att se!! Vi både grät och skrattade som fan. Jag kände att jag både grät och skrattade högst i hela salongen haha, men fyfan vad bra den var!

Nu är jag hemma och ska lägga mig i sängen bredvid tjejen som sover så sött. Har haft en underbar kväll så det hoppas jag att även ni haft. Puss och kram på er

Det som håller mig tillbaka

Kategori: Allmänt

Ibland tänker jag "OM jag kunde göra precis vad jag vill, bli precis vad jag vill, bo precis var jag vill här i livet, hur skulle jag leva?" och så tänker jag på det som något helt omöjligt, fast det egentligen är jag själv som sätter mina gränser. Jag tänker att jag inte kan, eller att det ändå aldrig skulle hända, innan jag ens försökt. 
 
Mitt drömliv vore att hålla på med musik och leva på det, att få stå på scen och höra fansen jubla och sjunga med i texter som jag skrivit. Jag vill inte vara megakändis, eller särskilt känd alls, bara tillräckligt känd för att kunna leva på min karriär. Jag vill spela sorgliga låtar för alla ensamma människor på de där barerna i gatuhörnen. Jag skulle isåfall även ha en fet jävla lägenhet på Medborgarplatsen med kungsbalkong och högt i tak. En gammal lägenhet som är helt totalrenoverad. Jag skulle leva varje dag som om det vore den sista. 
 
Så, vad är det egentligen som hindrar mig? Konkurrens. Det är i dag i pricip omöjligt att slå igenom i Sverige så som jag önskar att jag en dag kommer göra. Feghet. Jag vågar inte ge upp hela mitt "vanliga" liv och bara satsa, för jag vet hur svårt och nästiltill omöjligt det skulle bli. Rädsla. Rädsla för att jag någonstans på vägen ska inse att det inte alls är det jag vill, att jag är inne på helt fel spår. Missnöje. För att jag vet att även om jag en dag når dit, kommer jag inte vara nöjd. Det är så jag funkar. Jag blir aldrig helt nöjd. Jag nöjer mig bara. Tänker att det får duga så.
 
Kanske, jag säger bara kanske - borde jag dra igång Amanda med mig och faktiskt satsa mer på musiken. Börja spela in, lägga upp på nätet och se om vi får någon respons. Då har vi iaf försökt, sen om det går åt helvete får det väl göra det. Fuck it nu kör vi

Supersugen

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och har en chill dag. Helt okej sådär. Slutar kl nio ikväll så då blir det att gå hem och dra på en film. Blandade ihop en dipp igår som jag & Linda aldrig åt upp hehe så den och chipsen står där hemma och väntar. Supersugen, haha.

Känner egentligen att jag borde börja träna, iaf börja gå ut och gå eller något nu när det är fint väder. Jag är så dålig på att komma iväg, att bara gå ut och gå i min ensamhet. Skulle behöva någon som sliter upp mig ur soffan och ger mig motivation till att röra på arslet. Att gå ner ett par kilo vore inte dumt. MEN - att äta chips och dipp framför ek film låter lite mer lockande för ikväll;)

Puss på er

Jag saknar dig!!

Kategori: Allmänt

Fyfan. Nu har du varit borta alldeles för länge, Daniella!

Saknar att bara kunna diskutera allt mellan himmel och jord med dig, ha möjligheten att ringa och smsa dig när jag vill och att veta att jag alltid kan träffa dig när jag verkligen behöver dig.

Idag är en sån dag då jag bara vill träffa dig, ta ett glas vin, prata om livet och bara ha det skönt. Men icke. Du är alldeles för långt borta för att det ska gå.

Saknar & älskar dig något oerhört! Kom hem nu <3

:)

Kategori: Allmänt

Ledig idag, yeey! Efter att Linda dragit till jobbet drog jag till centrum & sen till stan för att shoppa loss;) awesome! Hittade en del grejer jag ville ha.

Sen skulle jag möta Casse för att ge henne några av hennes gamla jeans som jag lånat/fått av henne men inte vill ha längre. Förväntade mig att jag bara skulle möta henne, ge henne dem och sen gå hem, men till min stora förvåning satte vi oss på Villan och tog en öl också. Hur trevligt som helst faktiskt :)

Lite senare kom även Elli, Hanna och Linda. Eftersom vi började dricka vid fem blev jag rätt onykter redan vid åtta haha, så det blev en tidigt kväll för min del;)

Nu är jag och Linda hemma hos mig, har precis ätit en sen middag och ska nog dra på en film eller något nu. Puss och kram på er

Seg tjej

Kategori: Allmänt

Kan inte påstå att det blev någon höjdarkväll igår. Jag hade hoppats på att sitta uppe halva natten och bara mysa, glo på film & snacka skit.. Men när jag och Linda sågs hos mig efter jobbet var hon verkligen jättetrött. Vi tog en öl och Linda käkade "middag" innan vi somnade. Haha.

Idag ska Linda jobba och jag funderar på att gå och spana på lite kläder;) Får se vad vi hittar på ikväll också. Jag börjar jobba 8 imorgon bitti så... Puss

Det blir bättre :)

Kategori: Allmänt

Mår bättre nu, känns som den dåliga magkänslan sen inatt har gått över. Skönt.

Nu ska jag jobba några timmar till. Sen blir det myskväll med Linda :) och imorgon är jag ledig, så jävla skönt!

Puss på er ;)

Jävla drömmar

Kategori: Allmänt

Drömde två mardrömmar inatt. Usch. Vaknade med en känsla av dåligt samvete blandat med depression. Tänk att drömmar kan vända ens humör så totalt och sitta i dagen efter. Fyfan.

Förhoppningsvis går den här känslan över snart. Börjar jobba halv tre så då får jag annat att tänka på iaf.

Hoppas ni andra mår bättre än jag just nu. Puss

Underbart

Kategori: Allmänt

Efter att ha jobbat fick jag sällskap av Amanda hemma hos mig, samtidigt som jag fixade mig inför att dra in till stan. Alltid lika trevligt!

Väl på väg till stan mötte jag upp Emma och vi satte oss på Hellströms & drack öl och käkade middag. Ringde till Daniella (som fortfarande är på Ibiza, den jäveln;) och fick höra hur hon har det. Blev inte alls avundsjuk på att höra om det varma sköna vädret när man själv satt på Hellströms uteservering och hörde & såg hur regnet verkligen ÖSTE ner, haha..

Lite senare kom även Vickan så då blev det mer öl och jag fick höra allt om Ibiza. Emma och Vickan var där de tio första dagarna med Daniella och det lät som dem haft det bra. Inte så bruna som jag förväntat mig dock ;) mwaha.

Nu satte jag mig precis på tåget, helt jävla slut. Längtar efter att få gosa ner mig i tjejens varma famn. Snart så! Puss och kram

Saker som vara tynger, helt i fucking onödan

Kategori: Allmänt

Imorse började jag rensa ut skor, väskor & kläder som jag inte använder. Jag insåg då att jag har SÅ MYCKET PRYLAR, som egentligen bara tynger mig. Det var inte ens längesen jag skänkte bort två feta IKEApåsar med grejer... Jag shoppar, shoppar och shoppar för att jag älskar känslan av att ha införskaffat något nytt, men ibland går det överstyr.

Jag köper dyra saker, som väskor, för att jag på något puckat jävla sätt tror att det ska göra mig lycklig. Men vet ni vad? Det gör inte det. Jag blir bara tillfälligt lycklig. Ändå kan jag inte sluta. Behöver inte sluta heller för den delen, eftersom jag har råd att shoppa loss, vilket gör det ännu svårare att kontrollera behovet av att ständigt vilja ha nya grejer.

Något jag också insett är att det framförallt är de dyra sakerna som tynger mig. Att jag köpt kläder som kostar under 500kr som jag inte använt mer än en-två gånger är inte hela världen. Däremot har det hänt att jag köpt väskor för några tusenlappar, som jag sedan fått dåligt samvete över att jag köpt, använt några gånger och sen tröttnat på. Så jävla onödigt.

Jag har ett tjugotal klackskor hemma, som jag inte använt sen jag var 1,64m men som jag i flera år har haft så svårt att göra mig av med. Jag har länge tänkt att jag kanske kommer använda dem någon gång i framtiden, kanske om jag skaffar en partner som är jävligt lång så jag kan känna mig kort även i klackar, eller om det kommer ett tillfälle då jag vill känna mig sådär megatjejig igen, eller på någon temafest, MEN jag inser nu att de bara tar plats i garderoben och att de faktiskt tynger mig. Jag vet egentligen inte varför jag haft så svårt att bara slänga skiten, skänka, sälja eller ge bort till en vän. Om den där dagen kommer när jag av någon anledning vill ta på mig ett par skyhöga klackar får jag förfan köpa ett par nya!

Jag tror att mitt vansinniga shoppingbeteende delvis beror på den tillfälliga lyckokänslan som uppstår när jag shoppar, delvis på alla jävla normer som finns om hur man ska se ut och vara för att bli accepterad och "passa in" som jag dras med i fast att jag inte vill, och delvis för att jag fortfarande söker efter den stilen som verkligen är jag.

Jag har svårt att bara vara den jag är, bära precis de kläder jag vill osv när jag ständigt blir bländad av reklam med olika budskap om "hur man ska vara". Jag tänker ofta att jag inte bryr mig om sånt, men det gör jag precis som alla andra, att påstå något annat vore skitsnack. Jag önskar att jag ärligt kunde säga att jag inte påverkas alls av media, men att ens tro att någon människa på denna jord kan slippa undan alla normer om hur man ska se ut och vara, vore lika puckat som att tro att en människa som trycker ner andra människor är en stark och självsäker människa.

Anyway. Jag har nu rensat ut femton klackskor och tio väskor plus en IKEApåse med kläder. Det känns bra, välbehövligt. Kan dock inte påstå att jag inte inom en månad kommer ha ersatt hälften av alla grejer som åkt ut med nya.

Oavsett, känns det skönt att ha slängt ut de saker som inte kändes som JAG, sakerna som bara får mig att tänka tillbaka på den jag var när jag mer än allt försökte passa in bland de mobbande tjejerna på högstadiet. Dit vill jag aldrig tillbaka, så från och med nu, på allvar, tänker jag skita i vad fan dem - och alla andra idioter jag genom åren försökt anpassa mig efter - tycker.

Tack för mig!

(Ps. Bara att höra av sig vid intresse av mina gamla skor, kläder & väskor. En del är i princip oanvänt.)

Seg men bra dag

Kategori: Allmänt

Jobbade natt igår och slutade tio imorse, skönt! Dock var jag dum nog att sitta uppe till tre inatt och glo på L word (skulle upp 6 igen) så jag var rätt trött idag på dagen.

Åkte till Linda efter jobbet och glodde på de sista avsnitten av Orange is the new black. Så jävla bra! Sen somnade vi till båda två haha.. Det var välbehövligt kan jag säga.

Linda hade träning ikväll så trött som jag var stannade jag hos henne och tänkte glo på en film eller fortsätta sova.. Men så skulle Lindas syster och hennes fru till Lindas mormor och fika & dricka öl så jag hängde på.

Där satt lite folk och spelade spel. Mysigt. Blev inte kvar där allt för länge, utan flyttade oss och satt istället själva och drack öl och snackade skit ute.

Nu kom vi precis hem igen så jag har lagt mig i sängen i väntan på att Linda ska komma hem från träningen. Hoppas på att bara få mysa och glo på någon film. Börjar sju imorgon.. Puss och kram

Great days

Kategori: Allmänt

Det blev en bra dag igår. Efter att ha jobbat 12-22 & haft personalmöte tog jag och Amanda en after work hos mig. Satt och snackade och hade det allmänt trevligt:)

Lite senare kom även Linda & Izor och gjorde oss sällskap.

När Amanda gått hem tänkte jag och Linda glo på en serie som heter "Orange is the new black", som vi kollade på i princip hela bakissöndagen lång haha.. Men störigt nog så laggade min dator så det blev inget av det.

Jag rekommenderar den serien, hur bra som helst!

Nu sitter jag och Linda hos mig, jag har precis städat lägenheten och Linda har lagat Chilli con carne till oss. Mums!

<3

Kategori: Allmänt

HAPPY PRIDE

Kategori: Allmänt

Pride blev lyckat som vanligt! Hängde i Tanto med Sandra, Natta, Emma, Pontus och ett jävla stort gäng flator i fredags eftermiddag/kväll och i lördags gick vi Prideparaden, såklart;)

Började lördagen hos mig där jag, Sandra, Malin, Sara och två kompisar till Malin förade. Vi spelade kort, drack och fixade oss. Snygga som fan blev vi också haha, särskilt jag och Sandra i våra matchande Pridekjolar....

Det var sjukt mycket folk som gick Paraden, precis som förra året. Dock var själva paradronden mycket kortare i år. Förra Pride gick vi seriöst i tre, om inte fyra timmar, men i år var paradronden bara två timmar lång. Hur som helst var det roligt, alla var taggade, sjöng och dansade samtidigt som vi blev hyllade av allt folk som tittade på. Underbart.

Efter paraden käkade vi (jag, Sandra, Malin, Linda, Sara) donken, drog hem till mig och sov, duschade, fixade oss och förade på nytt. Sen var det tillbaka in till stan och Debaser som gällde! Där hölls "Den stora efterfesten" och Daniela Sea från L Word var DJ. Så jävla snygg!! Jag och Sandra stod seriöst och dreglade efter henne haha.

Vi dansade galet och hade det allmänt bra;) Vid tre stängde de så vi drog och fyllekäkade innan det var dags att dra hem.

Vad gör Frida en ledig dag om inte städar

Kategori: Allmänt

Min pedanta gen sattes igång idag när Linda ironiskt sa att det är stökigt hos mig. Skulle försöka hålla mig från att städa innan imorgon, eftersom jag ska ha hem en del folk till mig och föra innan Prideparaden och det ändå kommer bli stökigt som fan efter det, men jag lyckades inte hålla mig haha. Så nu är det nystädat hos mig (som vanligt, typ). Nöjd tjej.

Tagga Pride

Kategori: Allmänt

Mådde skit hela dagen igår. Trots det tvingades jag jobba från 14 igår till idag klockan 10. Pain. Men snart slutar jag!:)

Ska träffa Linda en sväng innan hon ska till jobbet & senare idag ska jag, Sandra och Emma in till tanto och Pride. Awesome!! Måste shoppa lite på bolaget först bara;)

Jag hoppas att Pride blir lika underbart i år som det var förra året. Paraden förra året är något av det bästa jag gjort i hela mitt liv så jag hoppas att årets parad blir lika grym! :) Det visar sig imorgon hehe. Puss och kram

Lillördag på Paradise

Kategori: Allmänt

Igår tog jag, Sandra, Amanda och Linn en after work hos mig och hade det allmänt trevligt.

Sen drog jag och Sandra in till stan där vi bestämde oss för att dra till Paradise (en gayklubb). Och eftersom det är Prideveckan nu var det såklart fullt med folk. Underbart! Lite senare kom även Felle, hennes kompis & Natta dit.

Vi dansade, söp, skrattade, träffade skönt folk och hade det helt jävla grymt bra! ;) Jag och Sandra sa i början av kvällen att nu jävlar kör vi all in, och det blev verkligen all in.

Lite lagom full lyckades jag på väg hem tappa bort mig några gator ifrån där jag bott ett flertal år. Jag blev tvungen att byta nattbuss vid St Eriksplan och kom på en annan gata än vad jag förväntat mig. Så där gick jag runt i cirklar, förvirrad som få haha.

Träffade på två småkillar på cykel som hjälpte mig att hitta till bussen. Kände mig som fjorton år igen, full och helt lost i stan haha!

Fyllekäkade gjorde jag också. Hemma i min ensamhet. Och till sist, vid halv sex imorse kom jag i säng. Sköööönt