jagochminflata.blogg.se

Sommarkänsla

Kategori: Allmänt

Efter att ha solat med syster och Bella i Edsbergsparken och ha bjudit morfar på systers hemlagade äppelpaj, mötte jag upp Elli. Vi köpte glass & satte oss och njöt i solen. Så jävla underbart.

Nu är jag hemma & har precis tagit en dusch. Jag och Casse ska bara fixa oss innan det är dags att dra in till stan och käka middag på M5. Sen blir det förmodligen utgång med Daniella och Amanda :D puss

Skön dag

Kategori: Allmänt

Fan vad det är varmt och skönt ute! Njuter för fullt.

Bra sällskap

Kategori: Allmänt

Amanda kom hem till oss igårkväll och fick mig på bättre humör. Tog en öl, snackade skit och hade det bara allmänt bra. Fastnade framför tv:n till någon halvsketen film som hette Year One. Helt ok. Sen gick jag och älskling & la oss inte allt för sent. Kände mig helt slut efter dagen..

Och idag är det FREDAG! Yey. Ska snart pallra mig iväg till Edsbergsparken för att möta syster och Bella för att sola. Lite senare ska vi även hälsa på mormor&morfar. Insåg igår att jag träffar dem alldeles för sällan. De börjar bli så gamla nu.. Anyway. Nu ska jag duscha. Puss

Chockad

Kategori: Allmänt

Fan vilken tung dag på jobbet. Jag tror jag fortfarande är i chock. Vila i frid.

Myser

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan med älskling & glor på HIMYM. Så. Jävla. Trött.

Envisa huvudvärk

Kategori: Allmänt

Jag och Vickan har nu, till sist, orkat pallra oss upp ur sängen/soffan. Käkat frukost (/lunch eller whatever) har vi också gjort, köttbullar och makaroner, så jävla gott haha. Sitter och segar i väntan på Daniella som snart ska komma hit:)

Fan vad huvudvärken ska vara envis idag. Jag har fortfarande världens huvudvärk som vägrar gå över, och Vickan är bara allmänt jävla bakis. Bra dag.

Välförtjänt huvudvärk

Kategori: Allmänt

Jävlar vilken kväll det blev igår. Vi (jag och älskling) drog vidare efter middagen & ölen på Hellströms och mötte upp mer folk på Villan. Amanda, Hovik, Kimy och senare kom även Daniella och Vickan dit. Där blev det mer öl. Och när de stängde drog vi vidare till Paddys (värsta skitbaren) för att köra vidare. Blev där till stängning. Folket började bli mer eller mindre fulla kan man lugnt säga haha.. En redlös Vickan gick med hem till mig, där vi fortsatte kvällen (natten) med vin & skitsnack i köket. Stackars älskling som låg och sov ett rum bort, kan inte påstå att vi var bra på att vara tysta direkt...

Just nu ligger jag i sängen med världens huvudvärk. Verkligen världens. Och Vickan ligger på soffan och sover som en stock. Ska nog försöka somna om igen så jag slipper lida, haha. Puss

Söt tjej man har

Kategori: Allmänt

Öl, vin & god middag

Kategori: Allmänt

Öl, vin och god middag med mina favoriter. Fan vad underbart! :) Njuter för fulla muggar ;)

Ljusa morgon

Kategori: Allmänt

Vaknade redan innan klockan sex av att solen lyste in genom springorna på persiennerna i fönstret. Kände mig pigg och redo att gå upp. Låg trots det och drog mig en stund, vilket visade sig inte vara den bästa idén. Somnade till och vaknade igen av larmet vid halv sju. Då var jag inte alls pigg längre. Fan.

Idag slutar jag klockan elva. Efter det har jag tänkt att jag ska röra mig in till stan och shoppa;) Kanske boka tatueringstid också om jag orkar. Ha en bra dag!:) Puss

Jobb, jobb & jobb

Kategori: Allmänt

Dagen började med att vi hade personalmöte på jobbet mellan 11-13. Nu har jag precis ätit lunch. Ska snart sätta igång med jobb igen, hehe. Jobbar hela dagen och natten tills imorgon bitti klockan nio. Känns helt okej. Sov så jävla gott i älsklings famn inatt så det lär jag ju sakna inatt....

Skön dag

Kategori: Allmänt

Först och främst tänkte jag bara säga att jag inte pallade lägga upp alla bilder här så är ni nyfikna ligger de uppe på Facebook.

Idag har jag och älskling varit hemma hos mamma på fika och firat henne (hon fyllde år i förrgår plus att det är mors dag idag). Det var hur mysigt som helst! Mammas del av släkten var också där såklart. Mormor & morfar börjar bli gamla nu, 90år och det börjar märkas nu, tyvärr. Anyway. Efter fika hos mor gick jag och älskling runt i centrum och shoppade sista timmen innan de stängde hehe. Asnice. Efter det har vi käkat mysmiddag, glott på How I Met Your Mother och en del andra serier. Så skön dag.

GRATTIS I EFTERSKOTT MAMMA <3

Inflyttningsfesten

Kategori: Allmänt

Fullsmockad lördag!

Kategori: Allmänt

Hade verkligen inte en minut över för att skriva ett inlägg här igår! Dagen började med att vi gick upp vid nio för att baka, fixa och dona inför dagen. Vi, jag och älskling, hade nämligen inflyttningsfest. Det började med att familj, släkt och vänner kom förbi på dagen. Då bjöd vi på hemlagad kladdkaka och chokladbollar m.m. Det var verkligen fullt hus och fullt ös. Kändes som jag sprang fram och tillbaka mellan köket och vardagsrummet som en dåre för att hinna vara social med alla gäster. Men lyckat blev det & fina presenter fick vi dessutom. Vi gick från att ha två en garderobsblomma och en orkidé till att ha typ sex-sju blommor till haha.. Samma sak med skumpa, vi hade redan sex flaskor innan gästerna kom och så fick vi typ fyra flaskor till. Jarrå.

Framåt kvällen började våra nära vänner droppa in. Kändes underbart att ha de samlade nu när lägenheten äntligen blivit riktigt fin :) Vi bjöd på bål med jordgubbar och chilinötter, satt och spelade spel och snackade skit. Riktigt trevligt var det! Kände mig till sist helt slut efter att ha hållit igång ordentligt hela dagen haha.. Drog in till stan en sväng på nån sketen nattklubb som var helt okej. Blev inte där så länge.

Anyway. TACK TILL ALLA SOM KOM, JAG ÄR SUPERNÖJD! :) Bilder kommeeeeer! Puss

Fina vän

Kategori: Allmänt

Älskar att du alltid lyckas få mig på bra humör när jag mår dåligt. Älskar dig, Amanda!

Fyfan för det här

Kategori: Allmänt

Låg och lyssnade på radio i hopp om att bli mer pepp men istället somnade jag. Vaknade igen vid sextiden av att mobilen vibrerade av sms om och om igen. Har fortfarande ingen lust med någonting, så nu sitter jag här ensam i soffan med en Carlsberg i handen och lyssnar på radio i hopp om bättre tider. Haha. Nej men seriöst, vet inte vad som hände med den där helglyckan som jag brukar känna på fredagarna. Tror knappast att jag orkar pallra mig iväg till Emma & Vickan men vem vet, kanske vänder mitt humör om ett par timmar. Det visar sig. Puss

Ni vet den där känslan

Kategori: Allmänt

Just nu känner jag mig så opepp. Är inte direkt sugen på att köra gärnet ikväll hos Emma & Vickan men jag är heller inte sugen på att sitta hemma i min ensamhet framför tv:n. Som jag känner just nu har jag inte lust med någonting, men jag får bara hoppas att den känslan går över till kvällen...

En kväll på Villan

Kategori: Allmänt

Efter middag och vin hemma drog jag, älskling, Daniella, Elli, Kimy, Amanda, Linn och Nathalie till Stinsvillan där vi drack öl och spelade kortspel. Vi hade en superbra kväll. Var dock tvungen att dra hem, inte allt för sent, eftersom jag skulle börja jobba klockan sju imorse.

Nu sitter jag här på jobbet och börjar bli hungrig på lunch. Pyttipanna ska jag äta idag haha. Puss

Mys på hög nivå

Kategori: Allmänt

Sitter med min sötnos Daniella i Edsbergsparken och dricker vin & snackar skit. Så jävla mysigt. Ska snart röra oss hemåt för middag hos oss med Casse. Undrar vad det blir till middag hehe.

132 chokladbollar

Kategori: Allmänt

Jag bestämde mig för att baka chokladbollar till inflyttningsfesten. Ett recept skulle ge 20 stycken & eftersom det är ca 25 pers som kommer bestämde jag mig för att göra dubbelt recept (man tar ju sällan bara en liten chokladboll på tallriken dessutom hehe). Det skulle alltså bli 40 chokladbollar. Nu sitter jag här med inte mindre än HUNDRAtrettiotvå chokladbollar. Vi kommer bli feta, haha. Men jävlar vad gott det ska bli! ;)

Åh. Underbara hem

Kategori: Allmänt

Kom hem från jobbet för ett tag sen och fick syn på hyllor uppsatta på väggen, en gardin som avskiljer rummet och en stor väggklocka i köket. Så fint! Tack älskling och Elli för att ni gjort så fint så!!

Jag har passat på att försöka få igång våran radio också. Det har tidigare varit omöjligt att få någon mottagning, det har bara susat på alla kanaler, men idag fick jag till det;) Jag har nu fått igång Lugna favoriter, Bandit och Vinyl107. Saknar dock NRJ och The voice. Min favorit är egentligen Bandit så jag är glad att den funkar såklart! Men det är nice med The voice eller NRJ när man har fest eller förkrök hemma. Alla gillar ju inte att tagga till, till rock;)

Anyway. Idag ska jag städa lägenheten och kanske baka lite inför lördagens inflyttningsfest. Får se hur mycket jag hinner och orkar. Vill hinna träffa Daniella också :) Har smsat henne men hon har inte svarat än, antar att hon sover haha.. Jaja, hörs sen! Puss

Snart så ;)

Kategori: Allmänt

Jag sitter just nu på jobbet och väntar på att en tvätt ska bli klar så jag kan gå och hämta den för att sen få käka middag. Funderar lite över min framtida heltatuerade arm hehe. Har tänkt att jag ska ha en fet jävla tatuering över hela vänsterarmen MEN jag måste ju först komma på vad den ska vara täckt av. Jag vet hur jag vill ha halva ungefär men det är en del kvar att klura på. Måste ändå vänta tills efter sommaren om jag vill kunna sola. Kan dock inte lova att jag kommer orka vänta så länge haha..

Anyway. Jag antar att Elli är hemma hos oss just nu & att hon och älskling har fullt upp. Det känns spännande att när jag kommer hem imorgon (jobbar natt) kommer det sitta hyllor på väggen och vårt draperi som ska avskilja vardagsrummet/sovrummet också kommer sitta uppe. Åh. Det börjar äntligen kännas färdigt i lägenheten. Snart så.

Nu ska jag återgå till jobbet. Hörs om inte allt för länge;) Puss


Snart smäller det

Kategori: Allmänt

Idag gick jag upp vid nio. Sen dess har jag handlat till inflyttningsfesten, allt ifrån fika till alkohol, och börjat städa i ordning lite. Ska snart till jobbet för att jobba kväll & natt. Önskar att solen var framme så jag skulle kunna sola! Måste ju behålla färgen;) puss

Mys med tjejen

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan och glor på The Bourne Identity med älskling. Har planerar lite inför våran kommande inflyttningsfest också :) Orkar egentligen inte ens skriva.. Ska återgå till filmen och älsklings famn nu hehe. Puss

Bra måndag

Kategori: Allmänt

Hann med både att jobba, umgås med syster, ta en långpromenad med Daniella längst edsviken & en kort promenad med Daniella, Kimy, Casse, Linn och Amanda igår. Superskön dag. När jag och älskling kom hem var det dags för sängen. Sov som en stock hela natten.

Nu håller jag på att tvätta innan det är dags för jobb. Är rätt seg idag.

Grattis tjejer

Kategori: Allmänt

Lördagskvällen spenderades hemma hos Emma&Vickan där vi var ett helt gäng som firade Emma och Linn som både fyller 20år. Grillade, satt ute och käkade, drack och glodde på Eurovision. Det blev en lyckad kväll med mycket skratt och en hel del skönt folk!:)

Igår gick jag och älskling upp redan vid nio. Tanken var att vi, med hjälp av mamma, skulle hinna köpa och få upp golvlisterna, hämta min spegelgarderob hos mamma och köra tillbaka ett köksbord som vi lånat av min moster. Garderoben hann vi få hit och bordet hann vi köra, men när vi skulle fixa listerna fanns det inte tillräckligt långa lister på K-RAUTA så vi fick skita i det. Man vill ju inte att listen ska vara av på mitten eller vad man ska säga.. Det blir ju inte så snyggt. Och Beijer hade inte öppet eftersom det var söndag. What to do. Käkade myslunch med mamma och älskling innan mamma lämnade oss. Sen hade vi fullt upp med att städa, sortera tvätt, fixa i ordning i den "nya" garderoben m.m. Efter en dag av fullt upp slutade vi i soffan framför tv:n med chips och ostbågar haha. Höjdpunkten på dagen kan jag säga er! Puss

Långpromenader

Kategori: Allmänt

Började dagen med att möta upp syster på en powerwalk. Så himla skönt väder, trots att solen inte legat på idag. Gick väl 1,5 timme och tog paus i promenaden hemma hos syster där vi även åt lunch. Sen gick vi drygt en timme till. Så jävla skönt! Kändes bra att vara ute i det underbara vädret och att få röra på sig.

Nu är jag och älskling på väg till Emma&Linns tjugoårsfest:) kommer bli grymt !! Puss

Fredaaaag

Kategori: Allmänt

Det har varit en rätt bra dag idag. Har hunnit med både tjafs och mys, haha..

Började dagen med att chilla hemma i sängen innan jag drog till kungsan för att dricka vin med Daniella i solen:) så jävla skönt att man kan sitta ute i linne (eller baraxlad långklänning som jag körde på idag) utan att frysa! Blev lite förvånad att jag i princip blev full på två glas vin, innan jag insåg att jag varken ätit frukost eller lunch idag.. Men dagsfylla är alltid trevligt;) höll på att kissa ner mig innan vi hittade lediga toaletter på Coffehouse by George dock haha.. Anyway. Daniella hängde med hem till mig en sväng innan det var dags för mig att åka tillbaka till stan för att öla & käka middag med ett gäng arbetskollegor. Kändes nice att för första gången hänga med dem utanför jobbet, det blir liksom avslappnat på ett helt annat sätt då. Det gjorde mig heller ingenting att jag redan var halvfull när jag mötte upp dem haha...
Det blev en lyckad kväll med god mat och dricka på Blekholmen och deabaser (eller hur fan det stavas) innan jag bestämde mig för att dra hem och mysa med tjejen.

Sitter nu på tåget på väg hem till färdiglagat fyllekäk & min älskade flickvän <3 läääängtar!

Bra dag

Kategori: Allmänt

Efter lite shopping i centrum mötte jag Amanda på en cigg & sen drog jag in till stan och mötte upp Elli och hennes kompis Hanna på en fika. Så trevligt så. Satt och njöt i solen och bara snackade skit. Gick runt i stan ett tag innan jag och Elli drog hem till henne. Lagade middag och glodde på Avatar. Jag är helnöjd.

Nu väntar jag på tåget som ska ta mig hem till älskling och sängen! Natti

Höll på att glömma

Kategori: Allmänt

När jag gick upp imorse var jag inte hungrig. Sen har det där med att äta bara runnit ut i sanden. Insåg nu när jag skulle gå till centrum att jag inte käkat något idag. Dags för lunch!

I love you

Kategori: Allmänt

Jag, syster och älskling körde på middag & öl på Kellys igår. Hur mysigt som helst. Synd bara att vi alla var så jävla trötta haha.. Slutade med att vi drog hem vid elva.

Idag har jag sovit ut (efterlängtade sömn!) och sen tagit en promenad i solen. Så skönt väder ute. Ska snart pallra mig iväg till centrum för lite shopping;) puss

Lunch

Kategori: Allmänt

Sista dagen på jobbet i Täby

Kategori: Allmänt

Har precis haft möte på jobbet i Sollentuna angående bolagisering av SOLOM som jag jobbar för. Skönt att veta mer om det och inse att det inte kommer bli några större förändringar för min del.

Är nu på väg hem för att käka lunch innan jag ska röra mig mot Täby för att jobba min sista dag där! Vi ska bada så det ser jag fram emot:) Är lite dubbel inför att jobba min sista dag - det känns skönt att slippa åka så långt till jobbet i framtiden och att jag fått en fast anställning fem minuter hemifrån MEN samtidigt kommer jag sakna min brukare och alla sköna arbetskollegor som jag har där!

Anyway. Nu är jag snart hemma, dags för lunch. Puss

Myser

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på Emma&Vickans balkong med Vickan och dricker kaffe & myser:) Snart kommer Amanda, Linn och Daniella också så det kommer bli super. Måste dock röra mig hemåt snart. Jag och älskling ska bära bort massa jävla skräp som vi har ståendes i lägenheten och förrådet. Lite lagom segt sådär men what to do. Sen blir det mysmiddag och glo på film. Myyys!

Finfint

Kategori: Allmänt

Köket ser så jävla snyggt ut nu. Äntligen har vi vårt fina köksbord med de grymt snygga & bekväma stolarna. Så nöjd! Äter min första måltid vid det just nu hehe. Köttbullsmacka med oboy - en riktigt god frukost.

Idag ska jag leka med Vickan och Amanda. Vet inte vad vi ska hitta på riktigt.. Hade hoppats på soligt väder men det är fan regnigt idag. Tråkigt. Jaja, det löser sig;) Puss

Trött tjej

Kategori: Allmänt

Fan vad jag inte ville gå upp klockan tio när klockan ringde imorse. Vet att det inte ens är tidigt MEN efter flera nätter med ingen/alldeles för lite sömn ville jag bara sova ut idag hehe.. Kom till jobbet vid elva för att ha personalmöte och diskutera schema m.m. Så ikväll kommer jag få ett tillfälligt schema som jag jobbar efter de första ca tre veckorna innan det "riktiga" schemat blir klart. Ska bli skönt att få veta hur jag ska jobba framöver så jag kan planera in grejer när jag är ledig.

Fick dessutom veta att jag kan få semester några dagar så att jag kan åka med Daniella, Emma och Vickan till Sundsvalls gatufest! Så jävla grymt!

Och ikväll kommer köksbordet så jag och pappa ska åka till Mio & hämta det. Längtar. Så ska jag bjuda pappa och syster på middag tänkte jag:)

Men men, sitter på Daniellas jobb (café) just nu så ska fortsätta vara social med henne nu hehe. Puss och kram

När man är på väg att sätta ciggen i örat och hörlurarna i munnen, då är man trött

Kategori: Allmänt

Ännu en lyckad kväll. Sitter nu och väntar på nattbussen efter en kväll med dans och skönt folk. Tack för mig! Haha puss

Sommarkänsla

Kategori: Allmänt

Klockan är åtta, jag sitter ute i väntan på bussen, i shorts och bara ben & jag fryser inte! Underbart

Sömnbrist men kör ändå

Kategori: Allmänt

När jag vaknade imorse kände jag mig inte direkt utvilad, huvudvärken var mäktig och jag ville ligga kvar i sängen. Ändå mådde jag så jävla bra! Helgen har varit så lyckad att jag inte kan klaga;) Åkte till jobbet vid ett och är fortfarande kvar, slutar åtta. Ikväll ska jag och syster ut (igen hehe) till Patricia som kör gaykväll ikväll. Kommer bli grymt!

Galet nice

Kategori: Allmänt

Så jävla bra helg!! Fredagen var bästa dagen på länge. Hade det underbart med älskling på eftermiddagen och grymt nice med vännerna på kvällen hemma hos Emma & Vickan där vi satt ute och spelade spel och drack på balkongen med tända ljus.

Och igår (eller typ idag, whatever) drog jag och syster ut efter att jag jobbat. Satte oss på Kellys och träffade superskönt folk, bl.a. två tjejer som vi hängde med till Patricia. Fan vad underbart grymt jävla nice det var där!!! My god. Bäst helt enkelt. Körde gärnet och dansade för fullt, lyssnade på livebandet, söp och hade det bara allmänt bra. Sitter nu på (första) tåget hem. Känns lagom komiskt att folk på tåget typ är på väg till jobbet och vi är på väg hem från en lyckad utekväll haha.

Om några timmar ska jag jobba. Vill inte ens tänka på det haha..... Snart får jag lägga mig i sängen bredvid älsklig i sängen iaf så det ser jag fram emot :) Puss på er

Sista natten

Kategori: Allmänt

Middagen hos mamma igår blev mysig. Det bjöds på skinkainlindad sparris till förrätt, lax med potatis och fetaoströra till varmrätt och kladdkaka med glass & jordgubbar till efterrätt. Hur gott som helst! :)

Efter middagen begav jag mig till jobbet för att jobba min sista vakna natt på jobbet i Täby. Jag jobbar även min sista helg där nu i helgen och min allra sista dag är på onsdag. Känns både skönt och tråkigt. Nu ska jag hem och sova. Sov knappt något alls igår så jag kan lova er att sängen är efterlängtad;) puss

Njuter

Kategori: Allmänt

Sitter på Paddy's uteservering i solen och njuter av en cider tillsammans med min underbara vän Daniella:) Så jävla härligt! Snart kommer syster också och senare ska vi på middag hos mamma. Mys.

I need your love

Kategori: Allmänt

Jag sov som en stock idag hela dagen tills pappa ringde och väckte mig vid sex. Dags att duscha, äta middag och åka till jobbet. Och nu sitter jag här på jobbet. Funderar på om jag ska sätta på L word eller någon film. Vi får se. Är rätt tankspridd så tvivlar på att jag kommer kunna koncentrera mig på något annat än mina tankar oavsett.. Får vara glad att jag har min fina vän Daniella och älskade syster som jag kan "prata" av mig med (får inte prata i tele på arbetstiden så kör på sms haha..). Hoppas ni som ska sova får sova gott, själv ska jag hålla mig vaken i elva timmar till. Puss

L word

Kategori: Allmänt

Jag undrar hur många gånger jag kollat på alla avsnitt och alla säsonger av L Word nu och det är fortfarande lika bra. Så jävla awesome! Lär ju bli att jag glor på det hela natten haha.. Ni som inte sett det än, det är ett måååååste!

Yaaaay

Kategori: Allmänt

Jag hann ta en promenad med syster idag, så skönt. Känns som sommar ute! 21 grader och strålande sol :) Synd bara att jag är tvungen att jobba, annars hade jag suttit och druckit öl med Vickan och Daniella just nu. Åh. Avis.

Det får bli en annan kväll snart helt enkelt, funderar på att dra hem lite folk på fredag men får se :) Puss

Äntligen

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i soffan och väntar på att rörmokaren Johan och hans lärling ska fixa läckan i köket och stoppet i avloppet i duschen åt mig hehe. Underbart att de på Comfort kunde fixa så att någon kom hit så fort. Ringde till dem idag för drygt en timme sen så de var väldigt snabba på att komma hit! :) Får hoppas att det inte blir allt för dyrt bara...

Har tänkt att jag ska göra något av dagen idag och inte bara sitta hemma i väntan på att det är dags att åka till nattjobbet, men vi får se om jag hinner det, beror på hur länge de blir här. Vore skönt att hinna ta en promenad i vårvädret iaf:) puss

Mysig dag & kväll

Kategori: Allmänt

 
Fan vad underbart det var att sitta och steka i solen hos syster och bara snacka skit:) Fick för oss att dra in till stan och käka middag & dricka öl på Hellströms uteservering, vilket var hur mysigt som helst. Fick sällskap av älskling, min bror Jonas och hans fru Pia plus mina vänner Amanda och Linn på slutet. Nu sitter jag och älskling på tåget på väg hem, helt slut efter en dag i solen haha. Ska bli skönt att få lägga sig i sängen <3 puss 
 

Lättnad

Kategori: Allmänt

Nu är jag klar hos tandläkaren. De lagade tanden direkt, vilket känns jävligt skönt så jag slipper åka dit snart igen & betala massa extra pengar + att jag slipper att tanden ilar när jag dricker/äter.

Sitter nu på tunnelbanan på väg till syster för att sitta ute med henne i solen på hennes uteplats. Mys! Det är så skönt att vara ledig någon dag mitt i veckan så man hinner göra all som man inte hunnit göra under helgen :) Här jävlar ska det solas! Puss

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Det blev en mysig kväll igår. Efter restaurangbesöket följde Sara med hem till oss och spanade på lägenheten. Sen satt vi och snackade skit & glodde på tv tills vi båda höll på att somna i soffan haha.

Idag ska jag till tandläkaren. Jag har lyckats bita loss en lagning så det ilar när jag dricker. Inte kul. Har haft tandläkarskräck så länge jag kan minnas och ska dessutom till en ny tandläkare idag :/ Min vanliga tandläkare ska tydligen vara mammaledig snart så hon hade inga lediga tider kvar. Troligen kommer de ändå bara titta idag och inte laga något, så jag har egentligen ingenting att vara rädd för. Känner mig helt lugn nu, men jag vet att när jag väl sitter där i väntrummet och hör alla borrar och andra obehagliga ljud kommer jag inte vara lika lugn längre. Anyway. Dags att äta frukost. Puss

Bästa söndag

Kategori: Allmänt

Vaknade vid tolv imorse helt utvilad. Så skönt. Jag och älskling åt frukost och sen pallrade vi oss iväg hem till mamma, eftersom vi inte kan duscha i våran dusch (stopp i avloppet...). Sen tog vi min cykel därifrån hem till moster. Älskling skjutsade mig hehe, älskar att få skjuts på cykel. Så underbart nu när det är soligt och varmt ute dessutom!

Hos moster bjöds det på fika tillsammans med hennes man, mormor&morfar, mamma och min saknade kusin Sara och hennes kille. Sara pluggar till Psykolog i Örebro så hon bor där nu. Jättetråkigt att inte ha henne hemma i Stockholm, tio minuter bort, som det brukade vara. Hur som helst, får vara glad att hon är hemma tills imorgon i alla fall :)

Nu sitter jag hemma i soffan medan älskling håller på att vika sin tvätt. Vi ska ut och käka ikväll med samma gäng som vi fikade med idag (minus mormor&morfar). Ska till Texas Longhorn, där ingen av oss ätit tidigare tror jag, så det ska bli spännande.

Nu ska jag välja kläder till kvällen. Puss

Tillfälligt nöjd

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan och glor på tv med älskling som värmer mina fötter, har nyss pratat en timme med syster i telefon om allt mellan himmel och jord & ska snart hämta min gigantiska toblerone från köket. Just nu är jag så nöjd och belåten. Käkade tacos till middag idag också, mums!

Jag var på väg att skriva "kan det blir bättre?" innan jag tänkte mig för och insåg vilken helvetes dag det har varit MEN just nu i detta ögonblick kan det knappast bli bättre:)

(Och älskling jag vet att du läser det här hehe.. Jag älskar dig! Min favorit.)

Jävla skitdag

Kategori: Allmänt

Jag blir så trött, arg och ledsen. Allt går bara fel just nu. Suck.

Efter ett fel kommer ett till och ett till & ett till

Kategori: Allmänt

Jävla skitlägenhet och jävla skitföredettaägare! FAN vad trött jag blir.

*Feldragen el i hela jävla lägenheten
*Glapp i kökskontakterna
*Ett lås som inte fungerar
*Fullt med svarta hårstrån i avloppet vilket nu lett till stopp i avloppet

TACK SÅ JÄVLA MYCKET för att ni kunde upplysa om alla dessa jävla fel som ni inte fixat!!!!! Jävla skitföredettaägare.

Argtjej.se

Lediga fredag

Kategori: Allmänt

Jag ska försöka släppa det här med diskmaskinen och istället göra något av dagen. Klockan är trots allt bara halv elva och jag har en hel ledig dag & helg framför mig :)

Idag har jag tänkt att jag ska städa lägenheten. Typ standard när jag är ledig haha (jag har inget liv). Sen måste jag förbi bolaget så jag har något att dricka ikväll. Jag och Sandra ska föra här innan vi drar ut. Har inte ens bestämt vart vi ska men det blir säkert jättebra;) Och så var det något mer jag skulle komma ihåg att göra idag, men jag minns inte vad det vad. Hm. Jaja, det dyker säkert upp. Puss på er & ha en bra fredag :)

Snacka om fail

Kategori: Allmänt

Som ni vet skrev jag för ett tag sen att vår diskmaskin är paj och att jag beställt en ny. Guess what? Igårkväll när pappa var här och skulle fixa inför leveransen av den nya diskmaskinen upptäckte han att det är glapp i sladden till maskinen, och att diskmaskinjäveln fungerar. Så här har vi levt utan diskmaskin i flera veckor HELT i onödan. Jag har dessutom idag fått en ny diskmaskin hemkörd till mig för att endast tvingas betala för att få den tillbakakörd till MediaMarkt. Aaaahhhhhhhh. Snacka om onödigt!!!!!

Ha ha. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Hela situationen är bara så otroligt jävla fail........

Min pappa & min flickvän är homies

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på jobbet och käkar middag och det enda jag kan tänka på är att älskling ska bjuda MIN pappa på middag ikväll hemma hos oss, haha.. Jag jobbar till nio ikväll så jag kommer inte vara hemma. Casse är nog den första jag varit tillsammans med som pappa ärligt talat verkat tycka om, på riktigt. Han har alltid varit trevlig mot mina ex men inte så som han är med Casse. Han gillar verkligen henne och det känns så jävla bra! Hur som helst ska de äta middag tillsammans ihop, utan mig, vilket känns sjukt konstigt. Det är nämligen så att ringde mig angående diskmaskinen som jag beställde för någon vecka sen och sa att den kommer imorgon (lyckaaaaa!!) och innan det måste pappa hjälpa oss att såga ett hål i skåpet, som de behöver för att få in slangen till diskmaskinen, och eftersom jag jobbar kväll ikväll så får Casse släppa in pappa i lägenheten så han kan fixa det. Tydligen bestämde de att Casse ska bjuda på middag i samband med det också haha.. Stackars älskling, jag kan bara tänka mig hur skumt det skulle kännas att bjuda hennes pappa på middag utan att älskling var med. Skulle vara nervös och känna mig tvungen att laga något riktigt bra till middag tror jag.

Anyway, det går säkert bra;) nu måste jag fortsätta jobba. Puss och kram

Lyxigt

Kategori: Allmänt

Sjukt skön dag på jobbet idag & mådde trots allt bättre än jag förväntat mig efter gårdagen;) Sitter nu på bussen på väg hem till älskling som håller på med middag till oss. Lyx. Det är fan underbart att komma hem till mat som står på bordet, särskilt när man är vrålhungrig som jag är just nu. Jag ser fram emot att få lägga mig och dega i soffan hela kvällen i älsklings famn. Åh. Snart hemma! Pussis

Underbart sällskap

Kategori: Allmänt

Det blev en riktigt lyckad kväll igår. Jag var på sjukt bra humör så efter lite alkohol blev jag ännu gladare än vanligt. Underbart. I rätt sällskap var jag också, med mina närmsta vänner:)

Det blev ingen grillning i Edsbergsparken. Vädret gick ju fan inte att lita på, ena sekunden var det strålande sol & andra sekunden vräkte regnet ner. Men vad ska man säga, vi bor trots allt i Sverige. Haha. Istället höll vi oss hemma hos Kimy och spelade spel, snackade skit och drack. Supertrevligt!

Idag mår man som man förtjänar. Ska bara käka lunch och klä på mig innan det är dags att börja röra mig mot jobbet. Önskar jag kunde ligga kvar i sängen och sova bort hela dagen men ska man jobba så ska man.. Puss